НИТКА

НИТКА

Проектот „НИТКА“ ја претстави новата кампања и ги откри клучните трендови за претстојната сезона. Со изработката на lookbook за сплетените креации на младите таленти, се финализираше реализацијата на проектот НИТКА.

 

 

Mentor: Irina Tosheva
PR-manager: Milan Atanasov
Model: Aleksandra Boshnakoska, podium
Photography: Marina Trajkovska
Design: Jose Belmonte, Dana Kj, Radica Lazova, Mirjana Josifoska, Marija Stojanovska