Модно блогирање и фотографија

Модно блогирање и фотографија

MFA во соработка со Британски совет во Македонија организира работилница за модно блогирање под раководство на успешната британска стилистка и модна уредничка од Лондон, Ребека Рој. Работилницата ќе трае 5 дена, секој ден од 9-12 часот, попладневни задачи и следење на модните ревии во вечерните термини.