Повик за млади лица за учество на саем за Вработување во модна индустрија

Почитувани, Ни претставува огромна чест и задоволство да ве информираме дека 25-тото издание на Моден Викенд – Скопје ќе се оддржи на 25-ти jуни 2022 година во Градски парк Скопје. Воедно би сакале да ве поканиме и на првиот саем за “Вработување на млади...