ОТВОРЕН ПОВИК

„Земјоделските остатоци како текстилна суровина и дизајн-материјал во општина Кочани” ОТВОРЕН ПОВИК Бараме млади дизајнери (во областа на модата, текстил, дизајн на производи) со иновативна ДНК и напреден пристап. Дизајнери кои се заинтересирани за истражување и...