Проект “Современи модни движења: трендови, продажба и блогирање”

Проект “Современи модни движења: трендови, продажба и блогирање”

Октомври 2014 година Организиран во соработка со Британскиот совет во Македонија, а поддржан од Министерството за култура на Република Македонија. Тоа е дводелна образовна и деловна програма: Работилница за млади фотографи и модни блогери, предавања за новите трендови, модни промоции, продажба со гости предавачи за пошироката публика од модната индустрија.